Booktrailer

Let op!

Klik op de plaatjes voor een grotere/schermvullende afbeelding.

dinsdag 14 oktober 2014

Komt allen!


Eindelijk is het dan zover. 
Het werk aan Ferguut is klaar. Het wordt nu gedrukt en eind oktober (begin november) ligt het er.
En het wordt fraai; 80 pagina's volledig en in full-colour geïllustreerd, in een linnen band met stofomslag! En vooral ook, met een sterke en geestige tekst. 
Om dit te vieren en om iedereen die meegedaan heeft met het crowdfund in de gelegenheid te stellen om hun boek/pakket persoonlijk in ontvangst te nemen, organiseren wij op zondag 9 november een open dag bij ons thuis in Den Bosch. En niet alleen voor hen, maar ook voor ieder ander die nieuwsgierig is naar Ferguut.   Het adres vind je onderaan dit bericht.
We nodigen jullie dan ook allemaal van harte uit om het verschijnen van het boek op feestelijke en informele wijze met ons te vieren. We zetten de deur open vanaf 12 uur en je kunt tot ongeveer 17 uur binnenlopen. Wij zorgen voor koffie, thee, een hapje en een drankje.
We richten een instant galerie in waar al het originele werk te zien zal zijn. Je kunt een kijkje nemen in mijn werkkamer, de boektrailer wordt gepresenteerd en verder is er een "winkeltje" waar het boek te koop zal zijn, alsmede setjes kaarten en reproducties.
Uiteraard zal ook Ingrid aanwezig zijn, geven we - afhankelijk van de drukte - een korte voordracht en als het op prijs gesteld wordt, signeren we ook nog.
Dus komt allen! We zouden het zeer op prijs stellen. En ook, zegt het voort, want iedereen is welkom.

Graag tot 9 november.

José en John Rabou
Luijbenstraat 13
5211 Br ‘s-Hertogenbosch
073-6137337

Geen opmerkingen:

Een reactie posten